lauantai 2. heinäkuuta 2011

Tasainen lattia :D

Perjantain latiiavalu on nyt sitten vihdoin ja viimein ohi. Paljon oli töitä ennen sitä, mies joutui olemaan raksalla kaiken ylimääräisen aikansa viime viikolla. Saimme kuitenkin kaiken ajoissa valmiiksi! Puolet raudoituksista, "korppujen" (eli raudoitustukien eli niiden mustien juttujen, jotka laitetaan nostamaan raudat styroksista :) ) laitto, höyrysulkujen teippaus ja osa seinien merkkauksista työllistivät meitä juhannuksesta torstai-iltaan. Putkarit hoitivat lattialämmitysputket kuntoon. Perjantaiaamuna oli tosiaan betoniauto pihassa ja lattiamiehet tasoittivat lattian samantien. Mies kävi sen eilen illalla kastelemassa ja muovittamassa.

Mies raudoittamassa, pikkuraksaajat keksivät puuhaa pihalla.
Meidän hieno lattia :)

 Yläkerta on vielä hieman vaiheessa ;)
  
Nyt sitten odotellaan. Ensi viikolla pitäisi alkaa tulla tarjouksia sisätöistäkin eri rakentajilta ja kirvesmiehiltä. Pitäkää peukkuja, että löydämme hyvät miehet näin pienellä varoitusajalla!

Sisustusrintamalla tapettivalinnat alkavat olla valmiita. Olohuone ja keittiö siis maalataan, samoin varmaankin yläkerran aula. Yläkerran kahdesta makkarista toiseen laitetaan aikaisemmin ostamani ruusutapetti, siitä tulee aluksi vieras/työhuone, myöhemmin tyttö muuttaa sinne. Toisesta makkarista kaksi seinää puolestaan laitetaan tällä raitatapetilla, loput kaksi seinää maalataan harmaalla. Poika saa muuttaa sinne sitten joskus. Ollaankin nimetty yläkerta jo "teiniparatiisiksi", saavat 10 vuoden päästä sitten olla omissa oloissaan siellä :) Eikös olekin raikas tapetti? Kuva Pikkukengurun sivulta.

Portaissa ollaan saatu rajattua vaihtoehdot kahteen, joista toinen on minun selkeä suosikkini, ihan siksi, että sävytysvaihtoehtoja on heillä enemmän. Tästä sitten lisää, kun ollaan tehty kaupat.

Mukavaa heinäkuun alkua ja rakennusintoa kanssarakentajille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti