torstai 14. heinäkuuta 2011

Wau!

Otsikkokin kertoo tunnelmat tällä hetkellä. Uudet kirvesmiehet ovat tehneet kaksi päivää töitä ihan uskomattoman hyvin, ahkerasti, tarkasti, huolellisesti... Mies on ollut apumiehen roolissa mukana. Olen molempina päivinä päässyt käymään raksalla vain kerran, mutta edistys on kyllä huimaa! Kylppärin ja saunan paloseinän muuraus lienee puolivälissä, yläkertaan on tehty raksaportaat ja toinen miehistä tekee siellä jo töitä... Lupaan huomenna ottaa teille kuvia. Jos hetken aikaa olikin todella p*ska olo rakentamisesta, nyt kyllä aurinko paistaa täysillä meidän tontillemme! Jos ja kun nämä miehet pysyvät meillä loppuun asti, me ihan aikuisten oikeasti vietetään joulu uudessa kodissa :D

Tänään hain viimeiset tapetit eli yläkerran toiseen makkariin turkoosin raitatapetin, joka tulee kahdelle seinälle. Muut kaksi seinää maalataan valkoiseksi. Tämäkin tapetti oli vain 20 e per rulla Pikkukengurussa, läheisessä K-Raudassa sama tapetti 42 e rulla! Eli vinkkinä Turun seudun ihmisille.

http://www.pikkukenguru.fi/
Sisustusmateriaalit alkavat olla hyvässä mallissa:
- tapetit, check!
- maalit: osa mietinnässä
- lattiat, check!
- laatat, check!
- kiintokalusteet, check!
- hanat, wc-istuimet, check!
Mitä listalta puuttuu? Kattopaneeleita ja jalka- ja kattolistoja ajattelin seuraavaksi lähteä katsomaan.

Ikeaan oli tullut uusia kivoja sisustustarroja, joista alla olevan ostinkin. En oikein vielä tiedä, mihin huoneeseen sen laitan, mutta oli niin kaunis, että ei voinut jättää hyllyyn. Hintaakin vain vajaa 10 e.
 Riviera Maisonin sivuilta bongasin tämän ihanuuden <3 Harmi vain, hinta on 479 e... Jos joku on nähnyt vastaavan tyylistä halvempana jossakin, kaikki vinkit otetaan kiitollisina vastaan!

Huomenna siis lisää kuvia raksalta!

4 kommenttia:

 1. Kiva lukea että teillä on lähteneet hommat sujumaan uudella draivilla!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Elloksella hieman samantyylinen hattuhylly. ite oon siellä sellasta ihastellu ;)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa viikonloppua teillekin! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä, täytyykin käydä nettisivuilla vilkaisemassa ;)

  VastaaPoista