torstai 7. heinäkuuta 2011

Hidasta...

Tämän viikon eteneminen on ollut hidasta. Vähän sitä toivoisi jo jotakin konkreettista tapahtuvan talon sisällä, se toisi toivoa siitä, että muutto ei ole kuin muutamien kuukausien päässä. Jotakin kuitenkin on tapahtunut.


Takka ja hormi tulivat eilen tontille. Kerrankin kuski, joka oli jättänyt lavat järkevään paikkaan, niin etteivät ole minkään tiellä :D

Uudet kirvesmiehet aloittavat maanantaina.

Exo
Pukkilan laattatarjouksia on mietitty pitkään ja hartaasti. Exo menee kuitenkin ihan liian paljon budjettimme yli, vaikka kaunis laatta onkin.
Talia
Mies tykkää kovasti Taliasta, samoin minä, ja koska se on vielä paljon edullisempi laatta kuin Exo, ajattelimmekin siirtää sen wessasta kylppäriin. Se sopii vallan hyvin sinnekin.

Alakerran wessan laattaa pitää siis miettiä uusiksi. Exoa en sinne halua, koska se on todella iso laatta ja wessa tulee olemaan pieni. Mutta jompikumpi näistä voisi olla hyvä:
Design

Essenze


Keittiön välitilaan tulee Fasetti:

Huomenna takaisin Pukkilaan hypistelemään laattoja luonnossa. (Kuvat http://www.pukkila.com/)

Ikeankin nettisivuilla kävin tekemässä virtuaali-ikkunaostoksia. Nämä haluan uuteen kotiin:
Eteiseen

tytön huoneeseen

tytön huoneeseen

Molemmille lapsille omat

2 kommenttia:

  1. Vanhempien eteisessä on tuo samainen Ikean lipasto. Ajattelin meillekin sellaista! :) Ihan kestävän oloinen se on ollut - normaaliin Ikean laatuun verrattuna. Laatikoiden pohjat tosin taisivat olla vain kovalevyä, joten ajan kanssa saattaa tulla ongelmia.. No mutta, niin tämä kuin kolme muutakin saman sarjan huonekalua ovat ihan hyvin kestäneet jo pari vuotta! :D

    VastaaPoista
  2. Minustakin tuo lipasto vaikuttaa paljon jykevämmältä kuin perus-Ikeat. Meillä eteisessä lipasto taitaa täyttyä pipoilla, hanskoilla yms., joten tuo pohja ei liene ongelma. Mutta hyvä kuulla kokemuksia, että ovat kestäneet!

    VastaaPoista