maanantai 11. heinäkuuta 2011

Laattoja, raksamiehiä, höyrysulkumuovia, laminaattia

Tänään piti tulla uudet raksamiehet. No, eivät tulleet, tulevat kuulemma huomenna. :( Tässä kuitenkin pientä kuvasaldoa. Mies kantoi viikonloppuna höyrysulkumuoveja ja kakkosnelosia sisälle, katon rimoitus alkaa, samoin väliseinien laitto, kun miehet tulevat.


Takkalavat
Starkilta tuli soitto, että laminaatit saisi hakea. Eihän niitä vielä hetkeen tarvita, mutta haettiin kuitenkin. Tässä yläkerran laminaatti. Väristä saa käsityksen parhaiten tuosta revenneen muovin kohdasta.

Ylempi laminaatti tulee alakertaan, alempi yläkertaan.
 Kävin Pukkilassa perjantaina ja käynti oli oikein tehokas. Päätimme, että harmaa-valkoisella Talialla laitetaan sekä kylppärin että yläkerran wessan seinät. Molempiin tulee kuviolaattaakin. Alakerran wessaan puolestaan tulee valkoista laattaa, mutta yhdellä seinälle Design-kuviolaatta. Lattiaan hiekanvärinen Koodi. Keittiön välitilaan valkoinen mosaiiki Fasetti. Nyt täytyy vaan jossakin vaiheessa käydä tilaamassa ne. Ratkaisu oli oikein hyvä, aikaisempaan suunnitelmaan verrattuna päästään noin tonni halvemmalla ja lisäksi nykyiseen suunnitelmaan kuuluu yläkerran wc, joka ei kuulunut ekaan, kallimpaan suunnitelmaan.
Forest lattiaan

Talia kylppäriin ja yläkerran wessaan

Alakerran wessan valinnat
Fasetti
Blogia on luettu jo 8000 kertaa, melkoisen paljon! Hienoa! Kommentteja toivoisin vain kovasti enemmän, kuten kaikki muutkin blogin pitäjät :) Muutin asetuksia niin, että anonyymitkin pääsevät nyt kommentoimaan halutessaan. Toivottavasti innostutte! :D 

7 kommenttia:

 1. Jos uskaltautuisin kommentoimaan :) Blogeja tulee plärättyä näin aamukahvilla ja haettua ideoita omiin raksavalintoihin!
  Tämä on selkeästi vertaistukea ja terapiaa nähdä miten toistenkin hommat etenee ja takkuaa vuorotellen :)
  Tsemppiä projektiin, ja valmistahan tulee!!!

  VastaaPoista
 2. Kiva, kun uskaltauduit :) Vertaistukea parhaimmillaan, samaa mieltä! Tsemppitä teillekin!

  VastaaPoista
 3. Säännöllisesti seuraan minäkin teitä; viimeisimmässä TM Rakennusmaailmassa oli hyvä juttu rakentamisen yhteisöllistymisestä ja vertaistuen hakemisesta netin välityksellä.

  Kiitos että jaat tunnelmmia meille muille kanssarakentajille!

  VastaaPoista
 4. Osmankäämi, kiitos itsellesi, minäkin olen vakituinen vierailija teidän blogissa!

  VastaaPoista
 5. Hei! Saankos kysyä mitä tuo tummempi laminaatti on? Olisi hakusessa tumma laminaatti olohuoneeseen ja makkareihin ja tuo näyttää aika nätiltä!

  VastaaPoista
 6. Kivoilta näyttää teidän materiaalivalinnat! Hyvin samanlaista värimaailmaa kuin meilläkin.. :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Tummempi laminaatti on Eggerin laminaattia Starkilta. Savutammi taisi olla nimi, Eggerin koodi MF4267, hinta oli n. 12e/m2. Käyttöluokka 32. Meille tuota tulee alakerran kolmeen makkariin, olkkariin ja vaatehuoneeseen. On kyllä nättiä!

  Saara: Kiitos :)

  VastaaPoista