torstai 21. heinäkuuta 2011

Miehiä, miehiä, enemmän miehiä ja yksi ihana anoppi

Tämä teksti on täynnä miehiä, tosin ei mitä tahansa miehiä vaan raksamiehiä :) Raksalla on tapahtunut paljon ja tänäänkin oli tupa täynnä: kirvesmiehet, sähkäri, ilmastointimiehet, takkamies ja tietysti oma mies apumiehenä.

Kirvesmiehet ovat saaneet paloseinän muurattua, terassit alkavat pikkuhiljaa valmistua, seuraavaksi alkavat tehdä väliseiniä ja lyövät katon umpeen. Edelleen työn vauhti on loistava, valmista tulee. Ilmastointi on valmis eristystä lukuun ottamatta. Takkamies aloitti tänään piippujen muurausta, jatkaa työtään huomenna. Tässä kuvasaldoa:


Ilmastointisälää

Piippu

Kodinhoitohuoneen katon komistukset

Sisällä ei sada lunta, kameran salama temppuilee...

Etuterassi

Päätyterassi ja parveke

Takaterassi
Anoppi tuli meille raksa-avuksi alkuviikosta, ja tänään me naiset hoidimme raksan siivousta, kun roskalava saapui. Lautakasa saatiin puolet pienemmäksi, muovit ja pahvit viskattiin lavalle ja siivosimme raksan sisältäkin. Ihana anoppi on viihdyttänyt myös kiitettävästi poloisia raksaorpoja ja -leskeä :)


Puolet pienempi lautakasa. Huomatkaa myös vasempaan reunaan ilmestynyt talo. Perjantaina tuli paketti, pääsevät pian varmaankin muuttamaan, touhu näyttää vähän siltä. Jos ihan rehellisiä ollaan, olen vähän kateellinen, mäkin haluaisin jo muuttaa uuteen kotiin :D

Vepsäläisellä tuli käytyä pari iltaa sitten fiilistelemässä  :) Tässä muutama mahdollinen hankinta...

Villinki-pöytä olisi hieno

Junetin Sinulle-pöytä on ihana!

Unipuun puoliparvi olisi kiva esikoiselle, kun hän joutuu muuton yhteydessä luopumaan omasta jatkettavasta sängystään, se siirtyy pikkusiskolle.


Esikoinen ihastui Fatboyn riippukeinuun eikä äitikään sitä pahaksi laittaisi...


4 kommenttia:

 1. Hei,
  löysin kivaan blogiisi ja huomasin, että olemme kohtalotovereita - meillä rakennetaan myös tänä vuonna, ja vieläpä samalle suunnalle. Liityin lukijoihisi ja jään seuraamaan blogiasi.

  Touhukasta viikonloppua!

  /Riitta

  VastaaPoista
 2. Hei Riitta,

  Mukava kuulla muista Turun seudun rakentajista! Saako udella, minne päin rakennatte? Kurkkasin sinunkin blogiisi ja palaan kyllä myöhemminkin!
  Hyvää viikonloppua!
  Anu

  VastaaPoista
 3. Hei Anu,
  rakennamme Satavaan, ihan maaseudulle, mutta kuitenkin kaupunkiin. Matkalla raksalle olemme nähneet mm. valkohäntäpeuroja, jäniksiä ja kolme ketunpoikasta :)

  Reipasta viikonloppua teillekin!
  Riitta

  VastaaPoista
 4. Riitta: Kuulostaa ihanalta :) Meidän tontilla näkynyt toistaiseksi vain sammakkoja, sisiliskoja, etanoita... Mutta eiköhän nuo karvaisemmatkin eläimet paikalle löydä taas, kun korttelin rakentaminen hieman tasaantuu :D

  VastaaPoista