torstai 18. elokuuta 2011

Yläkertaa valmiiksi pintamateriaaleja varten

Unohdin ottaa tänään raksalla kuvia, joten tulossa siis kuvaton päivitys. Meillä on kuluvalla viikolla aherrettu yläkerrassa oikein kunnolla, jotta alakerran lattia saa kuivua vielä pari viikkoa. Tilanne yläkerrassa on se, että sivuseinien kipsilevyt ovat paikoillaan, katto on koolattu eli paneelit saa laittaa paikoilleen, lattiassa on lattialevyt paikoillaan, väliseinissä on rungot. Aikas hyvällä mallilla siis.

Alakerrassa puolestaan saunan ja kylppärin katto on laskettu alas, odottaa sekin paneeleja. Kaikki makkarit, olkkari ja eteinen on pohjamaalattu, muut huoneet paklattu mutta ei vielä hiottu. Hyvällä mallilla siis!

Aikaisemmin kirjoitin, että saatettaisiin päästä muuttamaan lokakuussa, mutta nyt näyttää siltä, että pakostakin menee marraskuulle. Ei niinkään talon puolesta vaan töiden takia. Mutta riittää kun joulun lämmitetään meidän omassa kodissa takkaa :)

3 kommenttia:

 1. hei. sellaista kysyisin, kun itselläkin on omatalo-projekti päällänsä tässä niin noihin piippuihin liittyen kun pisti silmään että teillä on 2kpl isokern-piippua vierekkäin eikä 1kpl 2-hormista rondo-versiota ?....hinta ?/miksi?.
  onko niiden piippujen välissä ilmarako lämpölaajenemista varten vai onko ne naitettu toisilleen kylki kylkeen ?.


  itse laitoin tollaisen 2-hormisen rondon = tyyris.

  VastaaPoista
 2. Meilläkin tavoitteena päästä jouluksi siistiin, pölyttömään, maalilta tuoksumattomaan kotiin, jossa on myös kaikki listat, valaisimet ja ovet paikoillaan, matot lattioilla ja verhot ikkunoissa! ;D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Mies on hoitanut meillä enemmän näitä teknisiä juttuja ja takkamies oli käsittääkseni suositellut tuota piippusysteemiä. Syystä mulla ei ole mitään tietoa. Tona-harkkohormi maksoi asennuksinenn n. 1400e. Kyselen vielä tarkemmin mieheltä!

  Saara: Asia on sitten pihvi! Yhteinen tavoite siis meillä: jouluksi ihanaan ja siistiin kotiin :) Ja yhtään ei tingitä ;)

  VastaaPoista