perjantai 12. elokuuta 2011

Laattavalinnat ja kuvapäivitystä

Lupasin aikaisemmin vielä tarkempaa tietoa meidän laattavalinnoista, joten here it is!

Eteisen ja keittiön lattiaan tulee vaaleanharmaa Frozen Loft 30x60 laatta, löytyi jo alkukeväästä K-Raudan alesta. Kaikki muut laatat ovat Pukkilan laattoja, tosin ne otetaan yhtä lukuun ottamatta Starkin kautta. Starkki myöntää rakentajatililäisille paremman alennuksen kuin mitä Pukkilasta sai, joten valinta oli helppo. Keittön välitilaan Fasetti-mosaiikki (kuva Pukkilan sivuilta).

Kodinhoitohuoneen lattiaan, kuten myös kylpyhuoneen ja saunan lattiaan valitsimme tummanharmaan Forest 10x10 -laatan. Tätä tulee myös lattiaan yläkerran wc:ssä, jossa seinät maalataan. (Kuva http://www.pukkila.com/)


Kylpyhuoneen seiniin tulee Taliaa. Suihkuseinälle antrasiitinharmaata, muihin seiniin harmahtavan valkoista ja kahdelle seinälle tehdään koristelaatoista pystykuviot. (Kuva http://www.pukkila.com/)

Takkamme etuosaan laitettiin luonnonmustaa Ruokoa, jota jäi paljon yli. Ylimenevän osan ajattelimme käyttää saunassa puukiukaan ympärillä olevissa seinissä, sopii hyvin sinne. (Kuva http://www.pukkila.com/)Alakerran wc:hen tulee yksi kauneimmista laatoista, jonka olen koskaan nähnyt. Tehosteseinä tehdään 20x50-kokoisella Design Elegance -laatalla, muut seinät perus-Designilla. Lattiaan tulee hiekanvärinen Koodi.

Kaiken kaikkiaan olen oikein tyytyväinen laattavalintoihimme, sopivat varmasti hyvin kokonaisuuteen ja ovat ihan meidän tyylisiä :)

Sitten kuvapäivitystä parin päivän ajalta:

Yläkerta sai "hunnukseen" hirvittävän määrän puhallusvillaa eilen, joten tänään kirvesmies on aloittanut lattian laittamisen! Nyt minäkin uskallan mennä yläkertaan, kun jalkojen alla on muutakin kuin vain runkopuut ja höyrysulkunuovi...

Näkymä portaista vasemmalle - viemärin kohdalla wc, sitten aula ja perällä mh
Näkymä portaista oikealle - mh
 
Kuorma-auto toi eilen pihalle leikkimökin. Se pitäisi jossakin vaiheessa maalata talonväriseksi. Kovasti innoissaan lapset olivat :D

Minä olen tällä viikolla keskittynyt maalaushommiin ja puutalkoisiin. Autotallin takana on hirvittävä kasa puuta, jota päätimme alkaa käydä läpi talvea varten. Eli maalasin ensin autokatoksen sisäpuolet, jotta sinne saatiin tehtyä tiilistä pikkupaloille kehikko ja isompia puita alettiin kerätä lavojen päälle.
Tätä kasaa yritetään saada pienemmäksi - vasemmalla on vielä lisää...


Ja nämä on jo saatu aikaiseksi

Jatkoin autotallin maalausta sitten lisää. Aikas inhottavia olivat nuo koristelistojen ala- ja yläpuolet maalata, hidasta touhua... Tänään oli pakko loput maalista vaan vetäistä seinän alaosaan, kun piti hakea lapset päiväkodista.Toiset maalaustalkoot täytyisi varmaan pitää ennen syksyn tuloa. Kaikki innokkaat maalarit, ilmoitelkaapa aikatauluistanne allekirjoittaneelle tai Miehelle, niin mietitään aikaa :) Nosturin vuokraus olisi silloin paikallaan, korkeimpiin osiin on vaikea ylettyä pelkillä telineillä.

Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Kauniita laattoja olette valinneet! Meilläkin on tuoha Frozen Loftia, tosin 30 x 30 laattana vessassa, eteisessä ja kodinhoitohuoneessa. Taitaa vilahtaa mun blogissakin jossain vessan kuvissa.. Vinkkinä täytyy mainita, että laatan kanssa Kiillon harmaa saumausaine näyttää todella vaalealle. Itse olisin halunnut tummemman sauman, mutta se nyt on mitä on.. :/

  VastaaPoista
 2. Kiitos, itsekin tykkäämme kovasti :) Kiitos myös vinkistä, täytyykin pitää saumausaineen väri mielessä!

  VastaaPoista
 3. Susanna (valkoistamustalla-blogi ja TS)17. elokuuta 2011 klo 21.47

  Heippa Anu!
  Kiva, että olit käynyt katsomassa meidän valkoistamustalla-blogia! Kummallista, että tuhansia lukijoita käy, mutta kukaan ei koskaan kommentoi, joten olit aivan ensimmäinen! Jipii siitä!!
  Teidän taloprokkis näyttää niin valmiilta verrattuna meidän "raakileeseen"!! Olen kateudesta vihreä :)) Tosin, ollaan tässä jo viitisen vuotta odoteltu rakentamisen aloitusta, niin eipä tämä pienoinen lisäodottelu enää oikeen kolahda missään....Onpa sitten ihmettelemistä kun joskus siihen hartaasti toivottuun taloon päästään muuttamaan!
  Mahtaakohan teidän tilukset olla jossakin meidän lähistöllä? Tarvii joku kerta lähteä kävelylle lasten kanssa ja katsoa jos vaikka sattuisi kohdalle!

  Raksavoimia vielä loppurutistukseen, ootte kyllä jo niiin lähellä muuttoa!!
  Terkuin, Susanna

  VastaaPoista
 4. Susanna,

  Yksi ystävä totesi juuri tänään, että hyvällä mallilla on siinä vaiheessa, kun vuokrakämpässä asuttu aika on pitempi kuin se aika, joka siinä tullaan vielä asumaan :) Eli hyvällä mallilla teilläkin siis!
  Meidän tontti löytyy ihan läheltä teitä, Mittumaarintietä lähdette Turkuun päin ja katselette vasemmalle, sieltä me löydytään :)
  Raksavoimia teillekin!

  VastaaPoista