sunnuntai 7. elokuuta 2011

Kuvapäivitystä viikonlopulta

Tässä kuvapäivitystä viikonlopulta. Pahoittelen kuvien huonoa laatua, kameran salama ei ollut päällä...


Näkymä keittiöstä. Seinästä tunkee ulos vesi- ja sähköputkea.


Suihkut koteloitu

Yläkerran seiniä villoitetaan, puhallusvillaa odotellaan...

Ensimmäinen seinälamppu on löytänyt paikkansa. Huomatkaa myös maalatut ikkunanpielet (tosin vain toisessa kuvassa näkyvässä ikkunassa :) )

Näkymä tytön huoneen ovelta eteiseen

6 kommenttia:

 1. Hei! Tuleeko teille kulmasuihkut ja jos tulee, niin oletteko muuranneet nuo kulmat vai millä olette koteloineet? Meillä tarkoitus aloittaa pian nurkkien muuraus ja siksi kyselen.

  VastaaPoista
 2. Hei,

  Miten ja millä olette koteloineet nuo nurkkasuihkut? Meillä sama asia edessä ja seinät tehty kahitiilestä, mutta tosiaan noita nurkkia ei viitsisi alkaa tiilestä tekemään. -Hannu

  VastaaPoista
 3. Kyllä, meille tulee nurkkasuihkut. Kahitiiltä meilläkin on seinät. Nurkkiin kokenut putkari neuvoi kaksi vaihtoehtoa: 1) erikoiskova kipsilevy tai 2) jokin toinen kova levy, jonka nimeä en muista, mutta joka muistuttaa kiveä ja on siksi hankalaa työstää. Päädyttiin siis ek-kipsilevyyn, koska sitä on tontilla.

  Kipsilevyn alla on laudasta tuet kulmissa pystyyn ja muutama vielä vaakaankin. Sitten kulmakohdissa (luultavasti) silikonia. Kipsilevyn päälle vedetään muutama kerros vesieristettä ennen laatoitusta.

  Varmistan vielä huomenna putkarilta, menikö noin ja palaan asiaan, jos olenkin selittänyt jotain ihan muuta :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos tiedoista ja kerro toki jos putkari tuo esiin vielä jotain noihin kulmiin liittyen! Pitää itsekin nyt pohtia, että tekeekö kulman harkoista vai tuosta meiltäkin tontilta löytyvästä ek-kipsilevystä. Teillä ei varmaan ole kuvia siitä miten laitoitte levyn takana olevat tukipuut? -Hannu

  VastaaPoista
 5. Putkari oli jo ehtinyt lähteä raksalta, mutta kirvesmies oli sitä mieltä, että on ihan yleinen käytäntö tehdä tuohon malliin eli vinkkejä voi kysellä kirvesmiehiltä yleensäkin.
  Kuvia ei valitettavasti ole, mutta noihin kulmakohtiin lyötiin ensin pystytuet, sitten kolme vaakatukea, joista keskimmäiseen tuli hanakulmarasiat. Järeillä kiinnikkeillä kahitiiliin kiinni, sitten levy kiinni lautoihin ja silikonia saumoihin. Kunnon vesieristeet päälle ja laatat siihen. Putkari selitti silloin aikaisemmin, että toimii siksikipsilevyllä hyvin, koska sekin on elotonta materiaalia. Putket jää piiloon hyvin nurkkien taakse. Hyvä, jos tästä oli apua!

  VastaaPoista
 6. Hannu, yksi tarkennus vielä. Nurkissa onkin ihan peruslaastia, jolla on seinätkin vedetty, ei silikonia!

  VastaaPoista