perjantai 10. kesäkuuta 2011

Valmiina sisätöihin!

Kävin tänään lasten kanssa pyöräilemässä tontilla, jossa on ollut melko hiljaista. Omatalon asennusporukka lähti eilen seuraavaan kohteeseen, tänään raksalla kävi vain sähkäri. Tässä kuvia talolta:


 Autotallin vieressä melkoiset roskakasat - ei vapaa-ajan ongelmia viikonloppuna :D

 Molemmat pikkuraksaajatkin ovat jo löytäneet omat lempijuttunsa tontilla. Toinen kaivaa kepeillä kuoppia, toinen kiipeää kaiken mahdollisen päälle.

Pukkilan sisustussuunnittelijan juttusilla sujui oikein hyvin. Alkuviikosta pitäisi saada kuvia molemmista wessoista ja kylppäristä. Alakerran wessaan lähdetään harmaalla ja valkoisella Talialla:

Yläkerran wessaan valittiin aluksi harmaa Ophelia, mutta vähän täytyy muuttaa suunnitelmia, tuo ei nimittäin kuulu miehen lemppareihin...
Kylppäriin taas Exon kukkalaatta ja isoa valkoista laattaa siihen rinnalle:

Katsotaan vielä hinnat. Jos menee kamalasti yli budjetin, täytyy ottaa aikalisä ja miettiä jotakin muuta ratkaisua...

Vanhempien makkariin olen nyt päätymässä Jukka Rintalan tapettiin. Sitä tulisi yhdellä seinälle tehosteeksi, muille seinille sitten yksivärinen vaalea. Tämä Rintala on luonnossa mielestäni paras:
Huomenna taas käymään K-Rautaan, ilmoittivat lehdessä että siellä on joku uusi edullinen tapettimallisto. Minä hoitelen edelleen sisustusta, mies miettii rakennustarvikkeita. Aika toimiva työnjako :D

Ja hienoa, blogia on luettu jo yli 5000 kertaa :)

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Mäkin näin lehdessä ilmoituksen noista edullisista tapeteista ja ajattelin, et pitäis käydä kurkkaamassa, kun ei kauheesti houkuta nää tapetit tyylin 40€/rulla.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Mekin tykätään kovasti :) Tapetit on kyllä osa ihan hirveän hintaisia. RTV:lläkin löysin yhden ihanan, mutta laitoin nopeasti takaisin hyllyyn, kun huomasin hinnan: 101 e per rulla!

    VastaaPoista