sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Tiiliä katolla

Asennusporukan vauhti on kyllä melkoisen hurjaa! Tässä kuvia eiliseltä:


Ja tältä päivältä:

 Khh:n pääty:
 Talon takaosa:
 Autotalli takaa:
Asennusporukan mukaan tiistaina tai keskiviikkona olisi vesikattoasennus valmis, ja sitten päästetään timpurikaksikko irti :D Nyt kun katsellut talon nousemista vajaan viikon verran, on tullut sellainen olo, että ihan oikeasti voitaisiin jouluksi päästä uuteen kotiin. Tuskin maltan odottaa! Kolme kuukautta ilman tiskikonetta, motivaatiokämpän alivuokralaisongelma (= 2 miljoonaa sokerimuurahaista) ym. alkaa vähän käydä jo hermoille...

Ensi viikolla lupaan vihdoinkin aloittaa sen portaiden kilpailuttamisen. Mies soittelee huomenna sähkärille ja vastaavalle, jotta saadaan asioita silläkin saralla eteenpäin.

Turun seudulla asuville muuten vinkkiä lastenhuoneen (ja muidenkin huoneiden) tapetointiin. Radiomihenkatu 3:ssa Turussa on Pikkukengurun varastomyymälä, joka myy Estan tapetteja. Käväisin siellä perjantaina ja ostin vaatehuoneen tapetit ja lainasin Esta for Kidsin tapettikirjoja. Siellä oli vinot pinot myynnistä poistuvia Estan tapetteja, kuoseja löytyi vielä hyvin ja hintaa rullilla oli vain 5e! Huomenna vien kirjat pois ja ostan tytön huoneen ja eteisen tapetit, joissa on nyt loppujen lopuksi päädytty seuraavaan:

Tehosteseinä tällä:
 Ja muihin seiniin tätä:
Eteinen:
Mikä parasta, tapetit ovat vielä alennuksessa varastomyymälässä! ATV:n normihinta 31-37 e, Pikkukengurussa 20 e / rll. Aika iso ero, täytyy vain toivoa että noita kuoseja löytyy.

Sen verran on vielä pakko hehkuttaa, että minulla alkoi eilen kesäloma :D Nyt on (tai ainakin pitäisi olla) 10 viikkoa aikaa hoitaa raksa-asioitakin. Kesäloma tosin varmaan menee aika lailla raksajutuissa, mutta ei haittaa :)

3 kommenttia:

 1. Ihanaa lomaa! On hyvä, kun on enemmän aikaa raksailla!Kannattaa silti pitää huoli , että tulee myös levättyä ja vaan lomailtua. Mulla vielä kolme viikkoa töitä...

  VastaaPoista
 2. Moi,

  Mitä tykkäät Juhana takasta, onko se haudutusuuni.
  Paljonko maksoi.

  rs

  VastaaPoista
 3. Ollaan tykätty Juhanasta kovasti, miellyttää silmää ja lämmittää hyvin. Ihan perusvaraava takka, ei ole haudutusuunia. Tarkkaa hintaa en muista, noin 2000 e muistaakseni. Ei siis mikään kamalan kallis takka.

  VastaaPoista