keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Laminaattia ja hienosäätöä

Tänään oli asennusporukan ja vastaavan kanssa kokous, tarkistivat työn jälkeä, joka oli kuulemma erinomaista. Asennusporukka jatkaa töitä vielä huomenna, sitten ovat saaneet työnsä valmiiksi. Tänään ovat mm. lyöneet räystäslautoja, huomenna laittavat ikkunanpieliä kiinni. Tässä kuvasatoa:
 Khh:n päätyä
 Toista päätyä
 Autotallia

Mies on tänään - viimeisenä talvilomapäivänään :) - juossut rautakaupasta toiseen ja kysellyt styroksia ja muita rakennustarvikkeita maanantaina alkavia sisätöitä varten. Minä puolestani valitsin nyt ylä- ja alakerran laminaatit. Starkilta molemmat, valmistaja Egger. Seuraavat kuvat Eggerin kotisivuilta. Alakertaan tulee harmahtava, tumma laminaatti:
Yläkertaan puolestaan harmahtavan valkoinen lehtikuusi (kuva tosin valehtelee paljon, luonnossa on PALJON valkoisempi):


Eilisen ja tämän päivän olen myös lähetellyt tarjouspyyntöjä portaista. Seitsemästä pyynnöstä kaksi on jo vastannutkin. Kerron niistä tarkemmin myöhemmin.

Huomenna menen esikoisen uimakoulun jälkeen Pukkilan tehtaanmyymälään sisustussuunnittelijan puheille. Hän pyysi ottamaan pohjakuvat ja ideakuvia mukaan, toivottavasti saadaan aikaan hyvät kaakelisuunnitelmat molempiin wessoihin ja kylppäriin. Kohtuuhintaista, vaaleaa, neutraalia, mutta jotakin kivaa tehostetta on toiveena. Palailen tästäkin myöhemmin :)

Helteistä viikkoa kaikille toivottaa Anu, joka itse ei hyvin vaaleaihoisena ja helposti palavana pidä tällaisistä ilmoista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti