tiistai 5. huhtikuuta 2011

Tilanteen päivitystä

Nyt on projektin vauhti kiihtynyt melkoiseksi :D Ihan päätä huimaa ja stressiäkin pukkaa, varsinkin kun töissä on käynnissä koeviikko ja jakso vaihtuu ensi viikolla eli ope on siis helisemässä...

LVI-suunnitelmat ovat valmiina, niistä odotellaan paperiversioita ja leimoja rakennusvalvonnasta. Sähkösuunnitelmat samoin valmiina, niistäkin odotetaan paperiversioita, jotta saadaan solmittua sopimus Turku Energian kanssa. Perustussuunnittelija lupasi käydä kysymässä leimaa perustussuunnitelmiin tällä viikolla, vaikka valitusaika ei ole vielä ummessa. Sitten pitäisi käydä tilaamassa mahdollisimman pian tontin merkitseminen ka hyväksyttämässä vastaava, kvv- ja iv-työnjohtajat. Vähän alkaa jo tulla sellainen olo, että saisi paperihommat riittää... Tämän projektin jälkeen en kyllä täytä yhtäkään lomaketta.

Vaikka tontilla ei vielä olekaan muuta kuin lunta, laskuja pukkaa ovista ja ikkunoista sisälle. Rakennusvalvontakin muisti tänään rakennuslupalaskulla :) Ja kanssarakentajat, olette varmasti huomanneet, että hyvin harva lasku on 2- tai 3-numeroinen. Jostakin syystä ovat yleensä 4-numeroisia. Yksi ystävä totesikin remonttinsa aikana, että alle tonnilla ei päässyt rautakaupasta edes ulos.

Lauantaina käytiin Starkilla Parmakeittiöiden myyjän juttusilla. Alakerran wc, eteinen ja vanhempien makkarin liukuovikaappi alkavat varmaankin olla aika varmaa pässinlihaa, yläkerran wc:stä keskustellaan vielä miehen kanssa. Meidän maku on hyvin erilainen, mutta koska olen saanut pitää pääni lähes kaikessa sisustukseen liittyvässä, ehkä sitä pitää taipua ja antaa toisen valita jotakin? ;) Kirenan liukuovikaapista aikuisten makkariin tuli todella hieno. Sisukset on perustavaraa, hyllyä ja tankoa, mutta ovia tulee kaksi (kaapisto on 2,4m pitkä) ja ne ovat muuten luunvalkoista lasia, mutta yläosassa kulkee kukkaefekti. Vähän samaan tapaan kuin tässä kuvassa, mutta pieniä kukkia.


Kuva http://www.kirena.fi/.

Tallinnan matka piti varata toukokuuksi, mutta huomattiin, että molempien passit olivat menneet vanhaksi! Täytyy yrittää ehtiä käydä poliisilaitoksella anomassa uudet (=lisää paperityötä...).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti