sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Meidän tontilla on kuoppa ja kaivuri!

Pitkä päivitystauko päättyy nyt :) On ollut niin hirvittävä kiire niin töissä kuin kotonakin, että raksa-asiat on hoidettu, mutta niistä ei ole ehtinyt raportoimaan yhtikäs mitään.

Rakennuslupamme tuli lainvoimaiseksi viime viikon keskiviikkona ja heti samaisena päivänä oli myös aloituskokous. Viime viikon maanantaina olivat kaupungin miehet käyneet myös merkitsemässä talon kulmat. Torstaina alkoikin sitten tapahtua. Urakoitsijamme kävi tekemässä tontille linjapukit.


Takapihan naapuriin nousi viime viikon aikana Älvsbytalo.

Sähkölaitoksen miehet olivat kytkeneet meille sähkötkin :)

Oletimme, että pääsiäisen aikana ei sitten tapahtuisi mitään, mutta mutta... Pitkäperjantaina aamuvarhaisella paikalle jyristi kaivinkone ja alkoi kaivaa kuoppaa talolle ja autotallille! Pikkuraksaajamme 5-vuotissynttäreitä vietettiin juuri samaisena päivänä, joten koko suku kierrätettiin myös katsomassa tonttia :D Nyt alkaa tämä touhu ihan oikeasti konkretisoitua, pian siellä tontilla on jo talokin!Sisustusvalintoja ollaan tehty hieman, mutta hirvittävän paljon puuttuu vielä. Parma-keittiöiltä otettiin kalusteet molempiin wessoihin sekä eteiseen sellainen penkki-ylähylly-systeemi. Eteisen liukuovikomeroa mietitään sitten, kun ollaan muutettu, koska jos meille tulee umpiportaat komerolla, komero on liikaa, tekee eteisestä ahtaan. Vanhempien makkarien Kirena-komero tulee myös Parman kautta starkilta.

Takassa ollaan päätymässä Linnatulen Juhanaan joko ruskeilla tai harmailla laatoilla.

Ensi viikolla pitäisi ottaa porrasfirmoihin yhteyttä ja pyytää tarjouksia niistä. Mitä firmaa suosittelette? Meille olisi tällä hetkellä tulossa umpiportaat, L-malliset, askelmat ja kaiteet petsattua koivua, muuten valkoiseksi maalattua mäntyä.

Hanoista ollaan mietitty seuraavia (kaikki kuvat http://www.oras.fi/):

Keittiöön haluaisin tämän
Oras Aventa
Jos mies haluaa käyttää veto-oikeuttaan, tämä on vaihtoehto 2:
Oras Vienda
Wessoihin tulee tämä:

Oras Cubista
Ja kylppäriin nämä:

Oras Hydra

Oras Cubista

Kumma juttu, nyt kun tontilla vihdoin ja viimein jotain tapahtuu, tekisi mieli seisoskella siellä koko ajan :D Onneksi kesäloma alkaa muutaman viikon kuluttua!

1 kommentti:

  1. Täällähän mennään juuri samassa vaiheessa kuin meilläkin :) Mukava seurata teidän projektia, paljon onnea ja tsemppiä teille! :)

    VastaaPoista