torstai 31. maaliskuuta 2011

Meillä on rakennuslupa!

No niin, meillä on nyt sitten lupa rakentaa :D Tosin pari viikkoa pitää vielä odottaa valitusajan kulumista... Mutta tällä hetkellä asiat tuntuvat luistavan oikein reippaasti.
Sähkösuunnitelma on valmis, samoin LVI-suunnitelma on valmis. Lauantaina menen Parmakeittiöiden myyjälle suunnittelemaan wessoja, eteistä, aikuisten makkarin kaapistoa. Talotoimitus saatiin siirrettyä parilla viikolla, jotta saadaan hieman lisää pelivaraa. Tiistaina 31.5. klo 7 kurvaa meidän tontillemme iso Omatalon rekka ja tuo meidän talomme! Jej!
Jonkin verran ollaan kierrelty rautakaupoissa ja katseltu laattoja, tapetteja yms. Ajateltiin kuitenkin vielä tehdä päiväreissu Tallinnaan, erityisesti K-Rautaan ja Bauhausiin siellä , ja käydä katsomassa heidän antiaan. Netistä ja blogeista on jäänyt siihen käsitykseen, että rakennustarvikkeet oikeasti olisivat siellä halvempia ja reissu kannattaisi tehdä.

5 kommenttia:

 1. Onnea luvasta! Teillähän on ihan kohta koti siellä tontilla :)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut luvasta! Kuinka kauan teillä käsittely kesti? Täällä arvioitu aikaa kuluvan kuukauden verran, joten tämän kuun loppuun mennessä pitäisi saada paperit sisään.

  Mielenkiinnolla jään odottelemaan, että koitteko Tallinnan reissun kannattavaksi. Sellaista mekin olemme vähän miettineet.

  VastaaPoista
 3. Onnea luvasta! Meillä tuntuu olevan vielä niin kaukana, niin kaukana...

  Otto/Villa Osmankäämi

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia onnitteluista! :D

  Luvan käsittely kesti kuukauden, 24. helmikuuta vietiin ja 30.3. myönnettiin. Pari kertaa laittoivat takaisin, ensin siirrettiin autotallia kaksi metriä taaksepäin ja sitten autotallin kuvista puuttui yhdestä seinästä paloturvallisuusmerkintä. Turun mittakaavassa lupa tuli nopeasti, oon kuullut että saattavat pitää kaksi kuukauttakin jännityksessä.

  Laitan kyllä heti päivitystä, kun Tallinnaan asti pääsemme :D Täytynee käydä paikallisessa K-Raudassa ja Bauhausissa ensin tutkailemassa ja ottamassa koodeja ylös.

  Tsemppiä ja projekti-intoa kaikille!

  VastaaPoista