lauantai 5. helmikuuta 2011

Messutunnelmia osa 2

Toinen messupäivä takana... Tämä päivä keskityttiin takkoihin, mutta muutakin jäi toki haaviin :)

Ihan aluksi kävimme kilpailuttamassa Veikon Koneen kodinkoneet. Heillä oli messutarjouksena Siemensiä. Myyjä antoi hyvän tarjouksen ja lupaili vielä leikkuulautaa ja lahjakorttia kaupan päälle, tosin tarjous on voimassa kuulemma vain tämän päivän. Kotona juteltiin asiasta, päätettiin että käydään huomenna vielä kysymässä jos tarjous on voimassa. Eiköhän se :) Mutta tässä ne koneet...

Kuvat Siemensin sivuilta. Halutaan valkoiset koneet, sopivat meidän pähkinä-valkoinen-keittiöön paremmin kuin teräksiset. Ja jotenkin tykkään valkoisista enemmän. Tiskari tulee integroituna.

Sitten mentiin takkamyyjien juttusille. Linnatulen osastolla oli ruuhkaa, siellä meitä kiinnosti eniten Juhana-kulmatakka. Valkoinen antiikkilaasti pinnassa, edessä satiinikromiluukku ja tummanharmaat kaakelit. Myyjä vaikutti oikein asiantuntevalta ja lupasi lähettää sähköpostilla tarjouksen. Tässä siis Juhana:


Seuraavana oli vuorossa Tulikivi. Koska kaikki, joiden kanssa juttelimme takan ja lattialämmityksen yhteenliittämisestä (Kaukoran ja Tulikiven ihmisiä lukuunottamatta) tyrmäsivät ajatuksen ("liian lapsen kengissä vielä"), päätimme ottaa tarjouksia ihan perusvaraavista takoista. Tulikivessä tarjous otettiin Nietoksesta, pinnassa antiikkilaasti ja edessä kaakelit, samaan tapaan kuin Juhanassakin.


Viimeisenä takkafirmana oli Finnola, joka edustaa Hopealoimun takkoja. Heidän takkansa on aika sama kuin Nietos ja Juhanakin, mutta erona se, että kaakeleiden sijaan eteen tulee vuolukivilaattoja. Se näytti itse asiassa todella hyvältä, vaikka vuolukivestä en koko takkana pidäkään.


Kuvat valmistajien sivuilta.

Mies kierteli vielä lopuksi perustusfirmojen looseja, päädytään varmaankin Parman ontelolaattoihin. Minä kiersin kylpyhuone-, kaakeli- ja porrasfirmoja. Erityisesti raisiolaisesta TR-Portaasta sai hyvää palvelua, myyjä otti pohjakuvasta portaiden mitat ylös ja sanoi lähettävänsä tarjouksen Westwoodin portaista, joilla oli muuten juuri se oikea pähkinän sävy, jonka haluaisin.

Pukkilan osastolla oli puolestaan aivan upeita laattoja! Olisin voinut valita niistä heti molempien wessojen ja kylppärin laatat. Erityisesti nämä miellyttivät:

Kuvat Pukkilan sivuilta.

Huomenna sitten viimein messurupeama, kodinkoneiden tilaus ja liukuovisuunnitelman lähettäminen Parma-keittiöiden myyjälle. Ja sitä pitäisi varmaankin alkaa miettiä jo töitäkin, keskiviikkona aloitan taas työt äitiysloman ja hoitovapaan jälkeen. Hieman huono aika palata töihin, työt haittaa pahasti rakentamis- ja sisustussuunnittelua ;)

3 kommenttia:

 1. Moi!
  Tulin kurkkimaan suunnitelmianne. Hyvältä näyttää! Onks teillä toi Kuninkojan K-Raudan myyjä projektissanne mukana? Mekin melkein jo otettiin Omatalo, ja hän oli oikein miellyttävä myyjä! Piirrustuksia ym. papereita sai kyllä joskus odottaa luvattoman kauan. Tsemppiä projektiin!

  VastaaPoista
 2. Moi!
  Kiva, että eksyit meille :)
  Meidän talopaketti on Itäharjun K-Raudasta, mutta loistava myyjä on sielläkin! Luotonen on ollut apuna ihan kaikessa, missä ollaan apua tarvittu, joten ei voi muuta kuin suositella. Kaikki odottamisetkin on olleet talotehtaan syytä (ja osittain omaakin syytä...), talomyyjä on hoitanut asiat kiitettävästi. Tsemppiä teillekin! Teille tulee kivan näköinen talo.

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Juu, on meidänkin mieleen ihan livenäkin! Teillekin tulee hieno tupa!

  VastaaPoista