keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Ei mitään uutta...

Rakennuslupapaperit ovat valmiina, mutta niiden jättöaika meni vasta ensi viikolle, pöh! Eli kaiken kaikkiaan näyttää pahasti siltä, että joudutaan siirtämään paketin tuloaikaa. Tänään ollaan menossa perustussuunnittelijalle, jotta saadaan sitä asiaa eteenpäin ja saataisiin kilpailutettua pohjan tekijöitä. Kaikki suositukset otetaan tässä kohtaa vastaan!
Ensi viikolla menen suunnittelemaan eteisen ja makuuhuoneen Kirena-kaapistoja Parma-keittiöiden myyjän kanssa. Muuten niillä ei olisi mikään kiire, mutta kun halutaan käyttää Kirenan tarjous -20% hyväksi... Toisaalta, toimitushan on sitten vasta joskus syksyllä, niin voihan ne tilata, ei tarvitse sentään säilytellä missään nurkissa.
Muuten ensi viikko menee muuton merkeissä, sunnuntaina luovutetaan haikein mielin ihanan asunnon avaimet uusille omistajille. Ilmassa on kuitenkin myös innostunutta odotusta, motivaatiokämpän aika on vain väliaikaista, ja jossakin vaiheessa (lue: toivottavasti pian) me pääsemme ihan uuteen ja ikiomaan kotiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti