lauantai 1. tammikuuta 2011

Pienen ihmisen unelma

Siitähän se sitten lähti, se ajatus nimittäin... Niin mikä ajatus? No, rakentaminen tietysti!
Neljän rivitalovuoden jälkeen omakotitalo alkoi kuulostaa yhä paremmalta ajatukselta. Lisäksi ystävät ympärillä ostivat tai rakensivat omakotitaloja toinen toisensa perään. Ja kun meidän molempien unelma on aina ollut asua omakotitalossa, niin... No, tiedättehän te :)
Ensimmäinen ajatus oli ostaa valmis talo. Kahdeksan kuukauden etsimisen jälkeen tulos oli lohduton: pari kohdetta, joissa ei oltu tarpeeksi nopeita, kaksi kohdetta, joista ei päästy yksimielisyyteen, ja lukematon määrä niitä kohteita, joihin ei koskettaisi pitkällä tikullakaan.
Loppujen lopuksi joku tuttavista mainitsi rakentamisen hyvänä vaihtoehtona. Turun kaupungin nettisivuilla vierailu aiheutti lisää talokuumetta, mahdollisten tonttien livenä katselu lisäsi kuumetta, ja sitten se olikin menoa jo. Viikossa tonttihakemus sisään, päätös vuokratontista ja talopakettitoimittajien juttusille. Nyt on talopaketti tilattu ja ensimmäiset ennakkokuvat saatu. Ensi viikolla alkaa täysi tohina rakennuslupapaperien kokoon saamiseksi...

1 kommentti:

  1. Jännittävät ajat tosiaan edessä. Kaikki uutta ja ihmeellistä mutta projektin jälkeen taas yhtä kokemusta viisaampana ja rikkaampana.

    Näyttää tuo teidän talo oikein mukavalta, varsinkin pohja vaikuttaa hyvin toimivalta sen mitä asiasta ymmärrän.

    VastaaPoista