lauantai 8. tammikuuta 2011

Keittiövalinnat tehty!

Tuntui hassulta, kun Omatalon myyjä patisti meitä keittiökaupoille aika pian talopakettisopimuksen allekirjoituksen jälkeen. Nytkö pitäisi jo keittiötä miettiä? Vesipisteet on kuulemma hyvä saada oikeille paikoille jo ennakkokuviin, siksi keittiöfirmoja kiertelemään.

Joitakin muutoksia vesipisteisiin tosiaan tulee. Talotehtaan piirroksessa keittiömme liesi esimerkiksi on sijoitettu kulmaan, mutta me siirrämme sen oikeanpuoleiselle sivulle, jolloin myös vesipiste siirtyy eteenpäin. Kodinhoitohuoneessa vesipiste siirtyy kokonaan toiselle puolelle huonetta.

Kilpailutimme kolme keittiöfirmaa, Puustellin, Isku-keittiöt ja Parman. Saimme kaikilta asiantuntevaa ja hyvää palvelua, mutta Iskun ja Parman suunitelmat miellyttivät meitä kaikkein eniten. Parmalla on tammikuussa todella hyvä kampanja, joten se osaltaan sai meidät valitsemaan ko. firman. Kun ottaa kalusteet kahteen huoneeseen, saa kolmannen huoneen kalusteet kaupan päälle. Ja meillähän niitä huoneita riittää: k, khh, 2 x wc, et, 5 x mh... Tosin eteiseen ja vanhempien makkariin olen alustavasti suunnitellut Kirenan kaapistoja, ostettiin sellaiset pari vuotta sitten tähän asuntoon ja ollaan oltu todella tyytyväisiä.

Nyt alkoi myös motivaatiokämpän eli vuokra-asunnon metsästys! Nykyinen asunto on laitettu myyntiin, ensi viikolla ilmestyy Etuovessa. Pitäkää peukkuja, että ostajaehdokas löytyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti