sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Tervetuloa meille! Tytön huone

Kamera löytyi vihdoin ja viimein eilen työpöydän paperikasan uumenista. Mies ehti maalata jo pirujakin seinille toteamalla: "Kyllä se viimeistään 5-6 vuoden päästä löytyy jostain ihan loogisesta paikasta..." Onneksi ei tarvinnut noin kauaa odotella ;)

Tänään isänpäivänä Mies vaihtoi autojen renkaita, minä siivoilin autokatosta. Jos tuota pihaakin saisi pikkuhiljaa sellaiseen kuntoon, että lumi saisi tulla. Naapurissa on alettu rakentaa, joten sinne saimme näppärästi ylimääräiset raudoitusverkot ja muut rautahässäkät sekä raksaportaamme.

Sitten itse asiaan. Laitan tähän muistutukseksi pohjakuvan. Saatte ensimmäisenä postauksen tytön huoneesta eli oikealla yläkulmassa olevan huoneen. Tyttö täyttää parin viikon päästä 2 vuotta, joten vaaleanpunainen menee värinä hänelle vielä monta vuotta. Äidin prinsessan huone <3

Pihalla oli jo pimeää, kun otin kuvia, joten salama teki tästä kuvasta hieman keltaisen. Oikeasti huoneen pääväritys on vaaleanpunainen-valkoinen-ruskea-beige.

Tyttö sai isoveljeltään jatkettavan sängyn eikä ensimmäisinä öinä tainnut edes tajuta, että pääsee sieltä itse pois. Huoneen oikeanpuolimmaisin seibä on laitettu tehostetapetilla.

Tämä siis tehostetapetista lähikuva....

... ja lähikuva muista seinistä.

Ennakkosynttärilahjana tyttö sai toiselta mummulta rahat Vallilan mattoon Raparperin alla. Ihana matto!

Oven takana neljän kaapin suora. Laitimmaiset korikaappeja, keskimmäiset tankokaappeja. Tässä oikeastaan tämän huoneen ainoat harmitukset. Vasemmanpuolimmaisen kaapin korit eivät aukea kunnolla, koska ovilista on liian paksu eli kaapin reunaan olisi tarvittu pieni täyte. Lisäksi Parma-keittiöiden korit ovat mielestäni hieman rimpuloita. Kaapinovet ovat todella kauniit.

Leikkitilaa on runsaasti, koska huone on 13 neliötä. Ihan kaikkia kalusteita ei ole vielä pystytty vaihtamaan, esim. nurkan kamala lipasto jäi vielä, vaikka sille jo uutta sijoituspaikkaa takasta mietinkin...

Uusi säilytyskaluste ostettiin Ikeasta, samoin beiget lenkkiverhot. Viime vuonna joulupukin tuoma nukketalo on ollut paketissa koko vuoden, se koottiin vasta uuteen kotiin. Kalusteita siihen täytynee toivoa tänä vuonna joulupukilta.

Lattia on todella onnistunut valinta, siitä tykätään hirmuisesti.


Ja Ylivieskan puuseppien sänky on kaunis, vaikka muutaman vuoden vanha onkin. Täytynee jossakin vaiheessa vielä maalata se valkoiseksi, nyt päävärinä on vanilja.
 Tässä siis tytön huone. Seuraavassa postauksessa saatte jonkin toisen huoneen. Mukavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti