maanantai 7. marraskuuta 2011

Kadonnut kamera

Tämän blogin muuttohiljaisuus päättyköön vihdoin tähän! Nettiyhteys (tosin Soneran tökkivä ja surkea mokkulasellainen) on saatu hankittua, tavarat saatu paikoilleen melko hyvin ja pahin stressi saatu karistettua harteilta. Hiuksetkin tuntuvat jälleen pysyvän päässä ;)

Kaksi viikkoa tuli siis lauantaina muutostamme. Motivaatiokämpille ei ole ollut minkäänlaista ikävää, vaan elo omassa, uudessa, kauniissa kodissa on ollut käsittämättömän ihanaa <3 Silloin kun edellisestä kodista muutettiin motivaatiokämpille, ajoin pari kertaa tottumuksesta vahingossa vanhaan kotiin, mutta nyt ei sellaista ole kyllä tapahtunut.

Lapset tuntuvat kotiutuneen salamannopeasti, varsinkin kun heidän huoneensa järjestettiin ensimmäisinä. Kuopus peri esikoisen sängyn ja esikoiselle hankittiin puoliparvi Huuto.netin kautta. Tämän viikon ohjelmassa olisikin ommella verho esikoisen puoliparven alaosan eteen, jotta hänen sängyn alle sisustamansa majan saa kunnolla suojaisaksi leikkitilaksi.

Kahden viikon asuminen on jo aika hyvin paljastanut asioita, jotka toimivat todella hyvin kodissamme ja toisaalta myös niitä asioita, joissa suunnittelu ei ihan ollut täydellistä. Niistä kuitenkin lisää myöhemmin. Kirenan liukuovikaapistoa odotellaan vielä eteiseen, sen pitäisi tulla tällä viikolla. Lisäksi perustusurakoitsijalla on hieman vielä mokien korjaamista edessä ulkona.

Ajattelin esitellä teille kotiamme huone kerrallaan, mutta ongelmana on kadonnut kamera. Olen etsinyt sitä kaikista loogisista paikoista, mutta ei löydy ei. Seuraavaksi täytynee alkaa käydä läpi niitä ei-niin-loogisia kamerapiiloja... Mutta lupaan, että saatte kuvia heti, kun Canonin rutale löytyy!

3 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiin! Mielenkiinnolla jään odottelemaan kuvia ja postauksia hyvistä ja vähemmän hyvistä ratkaisuista :)

    VastaaPoista
  2. Mukavaa kuulla, että olette hyvin kotiutuneet uuteen kotiinne. Toivottavasti kadonnut kameranne löytyy pian, kovasti jo kuvia odottelen tänne blogiisi :)

    VastaaPoista