sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Tunnustus ja raksakuulumisia

Sain ihanan tunnustuksen Oman talon onni -blogista Johannalta, kiitos siitä!

Tunnustukseen kuuluu, että vastaa seuraaviin kysymyksiin:

1) Lempiruoka: Tykkään kovasti kasvisruoasta, kalasta, kanasta... Thaimaalainen ja kiinalainen ruoka on erityisesti mieleen.

2) Lempikarkki: Melkein kaikki karkit on herkkua :D Välillä tulee Dracula-salmiakki-kausia, välillä Fazerin violetti suklaa on herkkua.

3) Lempiluettava: Nyt raksa-aikana olen suurkuluttanut sisustuslehtiä, kun ei ole jaksanut keskittyä kirjoihin. Mutta "tavalliseen" aikaan luen paljon ja kaikenlaista. Dekkareita paljon, mutta kun niistä tulee ähky, siirryn ihan toisenlaisiin kirjoihin. Oikeastaan ainoat, jotka eivät iske, ovat ällöromanttiset Sidney Sheldonit ja vastaavat.

4) Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Neulominen! Löysin esikoisen vauva-aikana neulomisen innostuksen uudelleen 13 vuoden tauon jälkeen. Erityisesti sukkien neulominen on kivaa. Lankakeriä on lukematon määrä tälläkin hetkellä työpöydällä, odottavat sitä, että ehtisin talveksi kutomaan lapsille ja itselle sukat.

5) Lempielokuva: Taru sormusten herrasta -trilogia, Schindlerin lista, Pirates of the Caribbean -elokuvat... Tykkään sellaisista "Hyvä vs. paha" -elokuvista ja sitten niistä, joista on Johnny Depp :D

Tunnustus on tarkoitus lähettää eteenpäin, minä lähetän sen Annalle "Kuka on näynyt tuulen" -blogiin (ja kiitän samalla edellisestä tunnustuksesta, johon en koskaan muistanut vastata) ja Saaralle "Saaran projektit" -blogiin!

********************************************************

Sitten niitä raksakuulumisia... Me sanottiin vuokrasopimus irti viime viikolla, joten lokakuun jälkeen ollaan kodittomia, jos ei saada muuttolupaa... Mutta hyvältä näyttää raksalla! Keittiön kaapit, kuten myös wessojen, tytön makkarin ja eteisen kaapit ovat paikallaan. Khh:n katto on vielä auki, koska sinne odotellaan vesi-ilmalämpöpumpun putkea, jonka pitäisi tulla tiistaina tai keskiviikkona. Sitten kun putki on paikallaan, katto lyödään kiinni, ilmastointimies tulee viimeistelemään hommansa ja khh:n kaapit saadaan paikoilleen.

Kirenan liukuovikomeroiden piti tulla ensi viikolla, mutta myyjä oli unohtanut siirtää niiden toimituksen aikaisemmaksi! Meinasi tulla kylmä hiki, mutta myyjä hoiti asian hienosti. Komerot tulevat meidän muuttoviikolla, jolloin siis kirvesmiehet ovat jo lähteneet pois, mutta myyjä ja asennusmies tulevat laittamaan komerot paikoilleen ilmaiseksi :D

Tänään kirvesmiehet viimeistelivät sokkelin rappausta, minä kävin ostamassa meille uuden telkkarin Anttilan Yllätyspäiviltä (päästään vihdoin kuvaputkiajasta Led-teknologiaan :) ) ja Ikeasta säilytysjärjestelmää vaatehuoneeseen. Vaatehuoneen liukuovi on edelleen mietinnässä, kovin tuntuvat olevan kalliita kaikki...

Hieman kiire tässä tulee, jotta saadaan kaikki paperihommat kuntoon ennen käyttöönottotarkastusta. Muuttopäiväksi on sovittu la 22.10., koska lokakuun viimeisenä viikonloppuna olemme molemmat töissä. Tuolloin 22. päivän viedään siis isot tavarat. Kaikki muuttoapu otetaan vastaan, eli tutut *vink, vink* :D

Huomenna saatte varmaankin kuvia!

1 kommentti:

  1. Ihanaa, kiitos Anu! :)

    Hienoa, että teillä etenee hommat hyvällä vauhdilla ja pian pääsette muuttamaan! :) Meillä on remppa niin pahasti jäissä, että alkaa jo ahdistaa. Nyt jo kolmas viikko, eikä talossa on tapahtunut juuri mitään. Remppamiehetkin tuntuvat unohtaneen, mitä kaikkea lupasivat tänä kesänä(!!) tehdä. :/ Onneksi syysloma odottaa ovella, joten siltä viikolta odotan paljon!

    VastaaPoista