maanantai 17. lokakuuta 2011

Meillä on MUUTTOLUPA!!!

Otsikko kertookin kaiken :) Meillä oli tänään sekä kvv-katselmus että käyttöönottokatselmus ja molemmat menivät läpi. Saamme siis muuttaa Omaan Kotiin :) Kävin tänään illalla heti pesemässä keittiön kaappeja (osan kiintokalusteista saimme pestyä viikonloppuna, kiitos vielä siivousapu Jenni&Artolle!) ja vein jo tavaraakin kaappeihin.

Jouduitte hieman odottelemaan kuvia luvastusta. Makasin lauantaina useamman tunnin migreenin kourissa ja sunnuntaina siivouksen jälkeen alkoivat sairastaa jälleen lapset. Molemmat on käytetty lääkärillä, joten toivotaan, että antibiootit alkavat purra nopeasti!

Aamulla tulivat viimeiset kiintokalusteetkin, Kirenan liukuovikaapistot. Meidän makkarin kaapeissa ei ollut huomautettavaa, mutta eteisen kaapit tulivatkin valkoisen sijaan pähkinän värisinä! Kääk! Laitoin viestiä myyjälle, joka selvitteli asiaa, Kirenan moka oli kyseessä. Tuovat ensi viikolla uudet kaapit ja asentavat ne paikoilleen.

Meidän raksamiehet jäivät vielä muutamaksi päiväksi, laittavat kovaa vauhtia autotallia kuntoon. Meille jää sitten ensi vuodeksi piha, ja sitä mutavelliä katseltuani on tullut olo, että siinä on ehkä ihan tarpeeksi meille....

Mutta kuviin...

Tytön makuuhuoneen kaapistot

Kuva olohuoneesta... Eikös ole ihanan siistiä?

Keittiötä. Toinen sokkeli on vähän hassu, sen tilalle tulee uusi.

Kiuas paikallaan, sitä on muutama kerta poltettukin, tosin saunasta ei olla vielä päästy nauttimaan.

Kodinhoitohuonetta.

Meidän makkarin liukuovikaapisto, joka saatiin siis tänään paikoilleen.
Tein juuri hetki sitten muuttoilmoituksenkin, aikaisemmin en uskaltanut :) Aika huima tunne, ihanaa, jännittävää, meidän Koti odottaa asukkaita!

5 kommenttia:

 1. Onnea! Todella kauniilta näyttää! Sinä olit nopea ja aloitit heti muuton. Minä en osaa aloittaa tätä muuttoa oikein mistään. Inhoan sitä pahvilaatikkovuorta, eli välttelen kai sitä viimeiseen asti. Nyt hengailen vaan tyhjässä talossa ja ihailen paikkoja... ehkä viikonloppuna mekin aktivoidutaan :)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut muuttoluvasta ja tsemppiä muuttoon!

  VastaaPoista
 3. ONNEKSI OLKOON!Aivan mahtavaa! Voi, kun itselläkin ois asiat tuossa mallissa...

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä muuttoon! Tosi ihanalta näyttää! Me mietitään samaa taloa ja odotan innolla kokemuksia ja huomioita pohjasta sitten kun olette hetken asuneet!! Ja kuvia tietenkin! Millaiset tunnelmat pohjaratkaisusta on nyt? Mun mielestä se näyttää todella toimivalta näin papruista katsottuna :) Hitsi kun ei päästy katsomaan paikan päälle, vähän turhan kaukana asutaan ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille onnitteluista! Muuttolupapäivä taisi olla yksi elämäni jännittävimmistä päivistä :)

  Suvi: Laitan kuvia jossakin vaiheessa, kunhan saamme suurimman pahvilaatikkokaaoksen selvitettyä :) Pohja vaikuttaa ihan luonnossakin hyvältä, raportoin myöhemmin mikä asia tökkii.

  VastaaPoista