torstai 15. syyskuuta 2011

Valmista pintaa

Tämä on oikeastaan paras vaihe rakentamisessa tähän asti (voin kuvitella, että muutto ja ensimmäiset päivät lyövät vielä tämänkin vaiheen laudalta ;) ), sillä näkyvää jälkeä tulee koko ajan. Alakerran makuuhuoneet on kaikki paneloitu, maalattu ja laminaatit laitettu pintaan. Pojan huone sai tänään sinisen tehosteseinänsäkin :) Tuohon tapettiseinään kiinnitetään Spiderman-sisustustarrat, jotka olivat siis kompromissiratkaisu, kun en Spiderman-tapettiin suostunut. Lattia on kyllä mieleen, on todella kaunis luonnossa!

Kuvien laatu ei ole paras mahdollinen myöhäisen kuvausajankohdan takia
 Alakerrassa myös kaikki väliovet on kiinnitetty paikalleen. Seuraavana ostoslistalla onkin peitelistaa ja välioven painikkeet.

 Tänään kävimme ostamassa saunapaneelit. Koska lapset olivat mukana ostoksilla, oli valinta pakko keskittää pariin paikkaan, mutta hyviä vaihtoehtoja löytyi molemmista. Valitsimme lopulta tämän Bauhausista. Täytyy kyllä tunnustaa, etten ole enää varma mitä puulajia tuo oli, niin monta vaihtoehtoa kuitenkin käytiin läpi... Jalkalistatkin ostettiin tänään, samoin lisää Pukkilan Talia-laattaa yläkerran wessaan. Mies löysi myös laatan kiukaan taakse.
Viikko enää ja sitten keittiön, wessojen, tytön makkarin ja eteisen kaapistotkin jo saapuvat. Putkari lupasi myös laittaa huomenna ensimmäisen wc-pytynkin paikoilleen ja toimimaan :D

1 kommentti:

  1. Se on hieno hetki, kun pytty toimii! :) Helpottaa kummasti työskentelyä, kun ei tartte huoltsikalla käydä (kuten me kolmen kuukauden ajan..)

    VastaaPoista