sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Tekemistä koulun syyslomaksi?

Vähän näyttää nyt siltä, että meillä saattaisi olla jotain pientä tekemistä koulujen syyslomalla (joka meidän koulussa on tosin vain kaksi päivää), sellaista muuton tapaista. Tänään laskeskeltiin aikataulua ja niitä töitä, joiden pitäisi olla valmiina ennen muuttoa, ja jos hyvin käy... Pitäkää peukkuja!

Huomenna aloittaa kaksi uutta työmiestä, ovat meille runsaan viikon apuna. Korvaamaton kirvesmiehemme on laatoittanut ja saumannut kylpyhuoneen ja alakerran wessan, kodarin ja saunan lattiat, ja tänään hän laatoitti keittiön ja eteisen lattiaa. Ja ai, oli pakko käydä ihailemassa vielä illalla sitä, tuli niin ihana! Uudet miehet hoitavat parvekkeen tekoa, terassien kaiteita, sisäseinien maalauksia, kattopaneelien laittoa yms. Mies sai tällä viikolla yläkerran makkarien katot melkein kokonaan paneloitua, hieman on vielä kesken. Ja putkaria odotellaan, jotta saataisiin yläkerran wessan viimeinen seinä kiinni.

Laitan teille huomenna kuvia, tänään en ottanut uusia, koska oli jo niin pimeää, kun illalla kävin siivoamassa. Jännittävä syksy tulossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti