lauantai 11. kesäkuuta 2011

Sähkölaitteita ja siivousta lauantaina

Kävimme tänään valitsemassa sähkäriä varten sähkötavaroita. Valokatkaisimissa mietittiin pitkään Elko Plussan ja ABB Impressivon välillä. Harmaat olisivat olleet hienoja, mutta päädyimme lopussa kuitenkin valkoiseen. Valinta päätyi ABB:n eduksi myöskin värin takia, ABB:n oli selkeästi puhtaamman valkoinen kuin Elko. Ja tätä samaa sarjaa tulee sitten tietysti pistorasiat yms. :)

Illan vietimma tontilla siivoillen. Maanantaina täytyy tilata roskalava pihaan, sen verran kaikkea roskaa tuolla jo on... Mutta saimme hyvin raivattua etupihan kokonaan ja takapihalta työ- ja kulkutilaa talon ja autotallin ympärille. Maanantaina aloittavat sitten timpurit työnsä ja alkuviikosta tulee myös timanttiporausmies poraamaan viemäri- ja sähköputkille reiät :)

Pikkuisen vielä tapettipohdintaa tähänkin postaukseen... Eteisen, keittiön, tytön huoneen, vanhempien makkarin ja vaatehuoneen tapetit on siis valittu. Yläkertaa en ole vielä ajatellutkaan... Mutta olohuone on osoittautunut suureksi ongelmaksi. Ne tapetit, jotka voisin olohuoneeseen ottaa, ovat olleet ihan kamalan kalliita (60-100 e / rll!), ja tuollaisia summia en halua tapettiin laittaa. Mikään ei myöskään ole tuntunut sellaiselta nappivalinnalta. Joten eilen päädyimme siihen vaihtoehtoon, että maalaamme olohuoneen. Maalisävyistä löytää helposti kivan, ja sen tapetin saa sitten laitettua myöhemmin, jos haluaa. Tikkurilan värikartan Shantung V481 näyttää meistä molemmista hyvältä, mutta netin väri on niin poikkeava värikartan väristä, että en sitä viitsi tähän laittaa. Shantung on sellainen hieman vaaleanpunertavan ruskea.

Ensimmäiset hiekkalelutkin vietiin raksalle tänään, jotta pikkuraksaajatkin viihtyisivät, tosin kottikärryt ja niissä istuminen oli kuopuksesta se ykkösjuttu :D

Joka kerta, kun johonkin lähdetään, on pakko ajaa raksan kautta ja käydä fiilistelemässä. Sellainen hieman levoton olo ja odottava tunnelma, tekisi koko ajan mieli tehdä vain raksajuttuja :) Oletteko te muut kanssaraksaajat törmänneet samanlaisiin fiiliksiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti